OVER BON-HAIR

In Amsterdam stadsdeel de Baarsjes op Bonaireplein 10H, kunt u uw hond een heerlijke trimbeurt geven. Of het nou een wasbeurt is of een knipbeurt, uw hond zal hier piekfijn vandaan komen!

 

Het is van essentieel belang om de vacht van uw hond altijd goed bij te houden. Misschien denkt u nu wel: “Maar mijn hond loopt er toch prima bij zo?"
Vooral honden met een iets langere- of ruwe vacht, hebben extra aandacht nodig. Wanneer de vacht van uw hond niet juist wordt verzorgd, kan uw hond ineens extreme jeuk krijgen en zal de hond zichzelf veel gaan krabben.
Of u vindt ineens een klit in de vacht van uw hond... dan bent uw eigenlijk al te laat! U moet uw hond echt regelmatig borstelen en wassen (ras afhankelijk) om de vacht goed en gezond te houden. Wanneer u dit niet consequent doet, bestaat er een kans dat uw hond infecties krijgt, ziek wordt, met alle gevolgen van dien.


Nu zal ik mijzelf even voorstellen. Ik ben Annet van Rooden geboren in 1977 in Leiderdorp en opgegroeid in Alkmaar. Als kind was ik al gek op dieren. 
Op de middelbare school vond ik het moeilijk om een beroep te kiezen. Op mijn 20e besloot ik het onderwijs in te gaan en volgde ik de opleiding Pedagogisch Academie voor Basisonderwijs te Amsterdam.


Na 18 jaar voor de klas te hebben gestaan in het basisonderwijs, begon het ineens bij mij te kriebelen. Ik heb toen besloten om mijn grootste passie te gaan volgen: HONDEN.
Sinds 1,5 jaar heb ik een Engelse Stafford genaamd Brie. Zij is mijn maatje en ze is echt een lieverd! Ik geniet ervan om met haar te wandelen, haar te zien spelen en haar te verzorgen.

 

Het leek mij ideaal om dit beroep vanuit huis uit te voeren. Ik heb mijn tuinhuis in mijn omheinde tuin van 80m2 verbouwd tot trimsalon, compleet met een in-hoogte-verstelbaar bad en trimtafel. 

 

Medio augustus 2019 heb ik mijn opleiding ‘Eigen hondentrimsalon starten’ behaald aan de Nationale Handelsacademie.
Ik vind het heel belangrijk dat een hond zich bij mij op zijn gemak en veilig voelt, zodat een trimbeurt zo aangenaam en zonder stress verloopt. In mijn trimsalon staan de wensen van de klant en het welzijn van de hond bovenaan.

 

U kunt van mij verwachten, dat ik klantvriendelijk ben, humor heb, zorg voor een gezellige en vertrouwelijke sfeer in de salon, zorg voor goede hygiëne en ik ben goed geordend.

 

Bon-Hair trimsalon is op 10 min afstand van het Vondelpark en Rembrandtpark en heeft ook mogelijkheid tot dagopvang en uitlaatservice.